Engin Akın'ın, Türklerin, temas ettikleri toplulukların lezzetlerini kendi mutfaklarıyla nasıl hemhal ettiklerinin öyküsü ile örülmüş, Orta Asya çadırlarından İstanbul saraylarına uzanan büyük ve çok çeşitli tarihlerini hiç tükenmeyen ilginç ayrıntılarla ve güzel bir dille kaleme aldığı kitabını kesinlikle büyüleyici buldum. Türkiye hakkında okuduğum en iyi kitaplardan biri. -John Freely
Format | :Kitap |
Barkod | :9786053606369 |
Yayın Tarihi | :2020-08-31 |
Yayın Dili | :Türkçe |
Orjinal Adı | :Çadırdan Saraya Osmanlı-Türk Mutfağı |
Baskı Sayısı | :1.Baskı |
Sayfa Sayısı | :544 |
Kapak | :Ciltli |
Kağıt | :Kuşe |
Boyut | :250 X 285 |
Yazar | : | Engin Akın |
Editör | : | Ruken Kızıler |
Düzeltmen | : | Elif Dastarlı |